Heb een onvergetelijke herfstvakantie bij Vakantiepark Molenwaard

De herfstvakantie is een prachtige periode om eropuit te trekken en samen op ontdekkingstocht te gaan. In deze periode kun je genieten van de prachtige natuur en waai lekker uit de polder. Bij Vakantiepark Molenwaard ervaar je dit kleurrijke seizoen en échte Hollandse poldergastvrijheid tijdens jouw verblijf in één van onze compleet verzorgde accommodaties.

BOEK JOUW VERBLIJF

Jouw herfstvakantie:
  • Geniet van alle comfort met onder andere de vooraf opgemaakte bedden en een ingedekte tafel.
  • Huur een onze (elektrische) fietsen en ontdek de mooie routes met onze gratis wandel- en fietskaart of ga mee op ontdekkingstocht door de polder met onze verschillende excursies.
  • Geniet van de herfstkaart bij Gasterij Molenwaard. 
  • De schoonmaak van jouw accommodatie zit inbegrepen bij jouw vakantie.
Leuke extra’s met kinderen:
  • Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard met de minishow van Peppa Pig en De Speelschuur, zo is er voldoende vermaak is op mooie en minder mooie dagen.
  • Geniet volop van het entertainment op het park en neem deel aan alle leuke (herfst)activiteiten.
  • Ga op pad met jouw eigen polderpaspoort en leer van alles over de prachtige polder.

Wil jij van jullie verblijf een échte onvergetelijke beleving maken? Boek dan een van onze speciale Fien & Teun arrangement!

Vpmw 27052021 1185
Vpmw 27052021 1445

Met de kinderen

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kan je tijdens de vakantie volop genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het dagelijks wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin. Verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin!


MEER INFO

Een wedstrijd

Erop uit

Verveel je geen moment tijdens de herfstvakantie! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Om de polder te ontdekken bieden wij verschillende excursies aan. Ga mee tijdens de paardentramtocht of ga op bezoek bij boerderij Bons. Daarnaast liggen ook de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk en Nationaal Park De Biesbosch op steenworp afstand.

MEER INFO

Paardentram polder

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens de herfstvakantie bij Vakantiepark Molenwaard kan in een van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park. 


BOEK JOUW VERBLIJF

Biesboschchalet webformaat

Ontdek onze accommodaties